The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality Genel
The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality Genel
The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality Öne Çıkan Resim
The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality Dış Mekan
The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality
243/3, 243/12 Moo 9, Nong Prue Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki The Quba Boutique Hotel Pattaya by Compass Hospitality misafirlere CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ve Pattaya Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pattaya Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 2 km (1,2 mil) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için La Habana Restaurant&Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

113 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Havana)
Presidential
Presidential Süit
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (Havana)
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Havana)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Havana)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x