The Purple Palace Nanjing

Güney Merkez Çin, Nanjing
The Purple Palace Nanjing Genel
The Purple Palace Nanjing Genel
The Purple Palace Nanjing Genel
The Purple Palace Nanjing Genel
The Purple Palace Nanjing Genel
Image More +56 fotoğraf
The Purple Palace Nanjing
No 18 Huanling Road Nanjing P R China Güney Merkez Çin, Nanjing

The Purple Palace Nanjing misafirlere Nanjing (Xuan Wu) bölgesinde, Xuzhuang Software Park ve Herbal Samples Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Linggu Tapınağı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Nanjing University of Science and Technology ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Xiang Xian Ting yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 441 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Nanjing bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 53820 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Basic
Basic Oda, Göl Manzaralı
Room
Senior Süit
Room
Superior Oda, Avlu Manzaralı
Room
Business Süit
Room
Basic Oda, Avlu Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x