The Proud Hotel Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
The Proud Hotel Pattaya Genel
The Proud Hotel Pattaya Genel
The Proud Hotel Pattaya Genel
The Proud Hotel Pattaya Öne Çıkan Resim
The Proud Hotel Pattaya Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
The Proud Hotel Pattaya
160/62-63 Moo 5 Pattaya 3rd Road, Na Kluea Tayland Doğu Sahili, Pattaya

The Proud Hotel Pattaya size Pattaya (Kuzey Pattaya) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

PERZIONE RISTORANTE yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 200 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Oda
Room
Pool Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x