The Private Hill

Yorkshire, Malton
The Private Hill Genel
The Private Hill Genel
The Private Hill Genel
The Private Hill Genel
The Private Hill Genel
Image More +46 fotoğraf
The Private Hill
Thrussendale Road Acklam Yorkshire, Malton

Malton bölgesindeki The Private Hill misafirlere milli parkta, Robet Fuller Galerisi ve Malton and Norton Golf Klübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Flamingo Land Temalı Parkı ve Hayvanat Bahçesi ile 14,7 mi (23,7 km) ve Howsham Mill ile 5,4 mi (8,8 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için akıllı hoparlör sunulur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Malton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 807 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Defender
Defender
Room
Debussy
Room
Druid
Room
Duchess

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x