The Pride Hotel

Bengaluru
The Pride Hotel Genel
The Pride Hotel Genel
The Pride Hotel Genel
The Pride Hotel Genel
The Pride Hotel Genel
Image More +53 fotoğraf
The Pride Hotel
93, Richmond Road , Bengaluru

The Pride Hotel misafirlere Bengaluru merkezinde, Cisco Systems Bengaluru ve Mallya Hastanesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel M.G. Road ile 1,3 mi (2,1 km) ve Bangalor Sarayı ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Puran Da Dhaba yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 98 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. İyi vakit geçirmeniz için uydu kanalları program gösterilir, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x