The Pointer

South East England, Brill
The Pointer Öne Çıkan Resim
The Pointer Dış Mekan
The Pointer Dış Mekan
The Pointer Dış Mekan
The Pointer İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
The Pointer
27 Church Street Brill South East England, Brill

Aylesbury bölgesindeki The Pointer misafirlere kırsal bölgede, Thame Museum ve Waterperry Gardens Botanik Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Bicester Village köyü ile 8,5 mi (13,7 km) ve Oxford Üniversitesi ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Restoranda The Pointer misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x