The Pineapple Hotel

Pak Nam
The Pineapple Hotel Genel
The Pineapple Hotel Genel
The Pineapple Hotel Öne Çıkan Resim
The Pineapple Hotel Dış Mekan
The Pineapple Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
The Pineapple Hotel
339/9 Maharaj Road , Pak Nam

The Pineapple Hotel konaklamanızda Krabi merkezinde, Khao Khanap Nam ve Krabi Şehri Hafta Sonu Gece Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,8 km ve Wat Kaew Korawaram ile 2,7 km mesafede.

THE CHABA RESTAURANT yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Pineapple
Süit
Süit
Room
Deluxe Coconut
Room
Premier Ocean
Room
Deluxe Hibiscus
Room
Premier Room with Pool Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x