The Penthouse Port Douglas

Port Douglas
The Penthouse Port Douglas Öne Çıkan Resim
The Penthouse Port Douglas Dış Mekan
The Penthouse Port Douglas Yatak Takımları
The Penthouse Port Douglas Yatak Takımları
The Penthouse Port Douglas Yatak Takımları
Image More +39 fotoğraf
The Penthouse Port Douglas
9 Port Douglas Rd , Port Douglas

Bu apart daire misafirlere Port Douglas bölgesinde, okyanus kıyısında, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Four Mile Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Macrossan Street ile 1,1 mi (1,7 km) ve Flagstaff Hill ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 75-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 5 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (with 3.5 bathrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x