The Pearl

Delhi Merkez, Yeni Delhi
The Pearl Genel
The Pearl Öne Çıkan Resim
The Pearl Dış Mekan
The Pearl Dış Mekan
The Pearl İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
The Pearl
8721/1 Desh Bandhu Gupta Rd, Paharganj Delhi Merkez, Yeni Delhi

The Pearl misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Gole Pazarı ve Lady Hardinge Tıp Okulu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Chandni Chowk ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

The Pearl yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Double or Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x