The Peaks Motor Inn

Mount Ruapehu Ski Area, Ohakune
The Peaks Motor Inn Genel
The Peaks Motor Inn Öne Çıkan Resim
The Peaks Motor Inn Dış Mekan
The Peaks Motor Inn Dış Mekan
The Peaks Motor Inn Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
The Peaks Motor Inn
128 Mangawhero Terrace Cnr of Shannon St & Mangawhero Tce Mount Ruapehu Ski Area, Ohakune

The Peaks Motor Inn misafirlere Ohakune merkezinde, Ohakune i-SITE Visitor Information Centre ve Mountain Bike Station ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Tongariro Ulusal Parkı (ve civarı) ile 1 mi (1,5 km) ve Big Carrot ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

The Peaks Motor Inn misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. 32 inç düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Toskana stili motelde misafirlere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 2 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ohakune bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Zemin Kat
Stüdyo,
Stüdyo, Birden Çok Yatak, Küçük Mutfak, Zemin Kat
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x