The Passion Nest

Puket Adası, Chalong
The Passion Nest Öne Çıkan Resim
The Passion Nest Dış Mekan
The Passion Nest Dış Mekan
The Passion Nest Dış Mekan
The Passion Nest Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
The Passion Nest
20/50 Soi Songkunutit East Chaofa Rd., Wichit Puket Adası, Chalong

Chalong bölgesindeki The Passion Nest konaklamanızda King Power Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Phuket Hayvanat Bahçesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Kata Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Karon Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x