The Parks

West Country, Torquay
The Parks Öne Çıkan Resim
The Parks Dış Mekan
The Parks Dış Mekan
The Parks İç Mekan
The Parks Yerinde Yemek
Image More +57 fotoğraf
The Parks
Rathmore Road Chelston West Country, Torquay

The Parks misafirlere Torquay (Torquay Kent Merkezi) bölgesinde, Torre Manastırı ve Riviera Uluslararası Konferans Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Dartmoor Ulusal Parkı ile 16,7 mi (26,8 km) ve Princess Theatre ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 15-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x