The Paloma Resort

Cathedral City
The Paloma Resort Genel
The Paloma Resort Genel
The Paloma Resort Genel
The Paloma Resort Öne Çıkan Resim
The Paloma Resort Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
The Paloma Resort
67670 Carey Rd , Cathedral City

The Paloma Resort misafirlere Cathedral City bölgesinde, havaalanı yakınında, Palm Springs Municipal Golf Course ve San Jacinto Dağları 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Agua Caliente Kumarhanesi ile 6,6 mi (10,6 km) ve Palm Springs Aerial Tramway ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Sol Y Sombra, The Paloma Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cathedral City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Design Oda
Room
Superior Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x