The Palms Playa Flamingo

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Playa Flamingo
The Palms Playa Flamingo Genel
The Palms Playa Flamingo Genel
The Palms Playa Flamingo Öne Çıkan Resim
The Palms Playa Flamingo Dış Mekan
The Palms Playa Flamingo Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
The Palms Playa Flamingo
Flamingo Beach Road Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Playa Flamingo

Bu villa misafirlere Cabo Velas bölgesinde, plajda, Nicoya Yarımadası ve Flamingo Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Tamarindo Plajı ile 12,7 mi (20,5 km) ve Coco Plajı ile 20,3 mi (32,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar mevcut. Misafirler için Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Büyük (Queen) Boy çekyat bulunmaktadır. Size özel, mobilyalı lanai veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Toskana stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x