The Palmery Resort

Güney Tayland, Karon
The Palmery Resort Genel
The Palmery Resort Öne Çıkan Resim
The Palmery Resort Dış Mekan
The Palmery Resort Dış Mekan
The Palmery Resort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
The Palmery Resort
82/20 Khoktanod Rd Kata Beach Muang Güney Tayland, Karon

The Palmery Resort misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı ve Kata Noi Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Karon Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Patong Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Blue Latan ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Süit,
Süit, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Terrace

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x