The Palm Delight Lodge

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
The Palm Delight Lodge Öne Çıkan Resim
The Palm Delight Lodge Banyo Tipleri
The Palm Delight Lodge Oda
The Palm Delight Lodge Oda
The Palm Delight Lodge Oda
Image More +13 fotoğraf
The Palm Delight Lodge
75/107-8 Soi Splendid Resort Jomtien Beach Rd. Tayland Doğu Sahili, Pattaya

The Palm Delight Lodge misafirlere Pattaya (Güney Pattaya) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Dongtan Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Pattaya Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Delight Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room Seaview
Room
Standard Double Room
Room
Superior Double Room
Room
Family Connecting Seaview Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x