The Palace Aonang Resort

Güney Tayland, Ao Nang
The Palace Aonang Resort Dış Mekan
The Palace Aonang Resort Dış Mekan
The Palace Aonang Resort Dış Mekan
The Palace Aonang Resort Dış Mekan
The Palace Aonang Resort Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
The Palace Aonang Resort
208, Moo 2, Ao-Nang Muang Güney Tayland, Ao Nang

The Palace Aonang Resort misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı yakınında ve McDonald’s, Aonang ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Doğu Railay Plajı ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Palace Restaurant, The Palace Aonang Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Room Double or Twin
Room
Deluxe with Mountain View
Room
Triple with Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x