The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est

Kuzey Loire-atlantique (bölge), Carquefou
The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est Genel
The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est Genel
The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est Genel
The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est Öne Çıkan Resim
The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est
8 Rue De l'Hotellerie R.n. 23 Kuzey Loire-atlantique (bölge), Carquefou

Carquefou bölgesindeki The Originals City, Hôtel Novella Premium, Nantes Est konaklamanızda, Loire Vadisi yakınında ve Carquefou Golf Kulübü ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Stade de la Beaujoire ile 2,5 mi (4,1 km) ve Parc des Expositions de Nantes La Beaujoire ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Carquefou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Tek Büyük Yataklı Oda
Elegance
Elegance Double Room
Family
Family Oda
Privilege
Privilege Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x