The Originals City, Hôtel Éden

Upper Normandy, Bois-Guillaume
The Originals City, Hôtel Éden Genel
The Originals City, Hôtel Éden Genel
The Originals City, Hôtel Éden Genel
The Originals City, Hôtel Éden Genel
The Originals City, Hôtel Éden Genel
Image More +46 fotoğraf
The Originals City, Hôtel Éden
Rue Gustave Eiffel Upper Normandy, Bois-Guillaume

Bois-Guillaume bölgesindeki The Originals City, Hôtel Éden konaklamanızda, M2i Formation ve Rouen Mont-Saint-Aignan Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rouen Üniversitesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Tour Jeanne d'Arc ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

The Originals City, Hôtel Éden misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kütüphane mevcuttur. Bois-Guillaume bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Bağlantılı Odalar
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x