The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole

Nord-pas-de-calais, Villeneuve-d'Ascq
The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole Genel
The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole Genel
The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole Genel
The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole Genel
The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole
Avenue Paul Langevin Cite Scientifique Nord-pas-de-calais, Villeneuve-d'Ascq

The Originals City Complexe Ascotel Lille Métropole misafirlere Villeneuve-d'Ascq (Cité Scientifique) bölgesinde, Lille Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yakınında ve Pierre Mauroy Stadı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Zenith Arena Konser Salonu ile 5,2 mi (8,4 km) ve Central School of Lille (Ecole Centrale de Lille) ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Le Labo yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 83 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler (ücretli) kumarhane servisini kullanabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Villeneuve-d'Ascq bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11657 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda (1 Double and 1 Single bed)
Family
Family Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda (3 Single beds)
Room
Junior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x