The Orange Place San Juan

Metro Luzon Urban Beltway, San Juan
The Orange Place San Juan Genel
The Orange Place San Juan Genel
The Orange Place San Juan Öne Çıkan Resim
The Orange Place San Juan Dış Mekan
The Orange Place San Juan İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
The Orange Place San Juan
312 Santolan Road corner J. Abad Santos Metro Luzon Urban Beltway, San Juan

San Juan bölgesindeki The Orange Place San Juan konaklamanızda, Robinsons Magnolia Alışveriş Merkezi ve Oasis Manila Etkinlik Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel SM Mall of Asia ile 9,4 mi (15,1 km) ve SM North EDSA ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Lombardi Pizza Pasta ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. San Juan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 60 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x