The One Hotel

Cidco
The One Hotel Genel
The One Hotel Öne Çıkan Resim
The One Hotel Dış Mekan
The One Hotel İç Mekan
The One Hotel İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
The One Hotel
F-21, Town Centre, CIDCO, Jalna Road , Cidco

The One Hotel misafirlere Aurangabad bölgesinde, tarihi bölgede, Kailash Temple ve MGM Politeknik Yüksek Okulu ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Prozone Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,6 km) ve Mahatma Gandhi Mission Tıp Okulu ve Hastanesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

The Five Elements yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

34 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x