The Old Mill

South East England, Lymington
The Old Mill Öne Çıkan Resim
The Old Mill Dış Mekan
The Old Mill Dış Mekan
The Old Mill Dış Mekan
The Old Mill Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
The Old Mill
Silver Street Hordle South East England, Lymington

Lymington bölgesindeki The Old Mill konaklamanızda, New Forest Ulusal Parkı ve JW Day Spa and Beauty ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Southampton Cruise Limanı ile 19,1 mi (30,8 km) ve Yarmouth Isle-of-Wight Feribot Terminali ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Restoranda The Old Mill misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x