The Old House

Kasane
The Old House Genel
The Old House Genel
The Old House Genel
The Old House Genel
The Old House Genel
Image More +33 fotoğraf
The Old House
Plot 718, President Avenue , Kasane

Kasane bölgesindeki The Old House konaklamanızda, Chobe Ulusal Parkı ve İmpalila Koruma Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon İmpalila İskelesi ile 1,3 mi (2,2 km) ve Mowana Golf Sahası ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

The Old House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Family Çatı Katı (Loft)
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Garden)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x