The Old Beech

Antwerp
The Old Beech Öne Çıkan Resim
The Old Beech Dış Mekan
The Old Beech İç Mekan
The Old Beech Oda Düzeni
The Old Beech Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
The Old Beech
22 Van Putlei , Antwerp

The Old Beech misafirlere Antwerp merkezinde, Çevre Yolu yakınında ve deSingel Uluslararası Sanat Merkezi ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Anvers Pazar Meydanı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Sportpaleis ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 55-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x