The Oasis Retreat Seminyak

Lesser Sunda Islands, Seminyak
The Oasis Retreat Seminyak Genel
The Oasis Retreat Seminyak Genel
The Oasis Retreat Seminyak Öne Çıkan Resim
The Oasis Retreat Seminyak Dış Mekan
The Oasis Retreat Seminyak İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
The Oasis Retreat Seminyak
Jalan Drupadi 1, Gang Puri Kubu Lesser Sunda Islands, Seminyak

The Oasis Retreat Seminyak misafirlere Seminyak (Merkez Seminyak) bölgesinde, Seminyak Meydanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Legian Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Kuta Plajı ile 6,7 km ve Sanur Plajı ile 15,4 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Naamthai Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Two Bedroom 3)
Villa
Villa (Three Bedroom 1)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (Two Bedroom 1)
Villa
Villa (One Bedroom 1)
Villa
Villa (Three Bedroom 2)
Room
Villa (Three Bedroom 3)
Room
Villa (One Bedroom 3)
Room
Villa (Two Bedroom 2)
Room
Villa (One Bedroom 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x