The Oasis Khaolak Resort

Güney Tayland, Khuekkhak
The Oasis Khaolak Resort Öne Çıkan Resim
The Oasis Khaolak Resort Dış Mekan
The Oasis Khaolak Resort Dış Mekan
The Oasis Khaolak Resort Dış Mekan
The Oasis Khaolak Resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
The Oasis Khaolak Resort
49/81 Moo. 3 Khukkhak Khuk Khak Beach Güney Tayland, Khuekkhak

The Oasis Khaolak Resort misafirlere Takua Pa (Khuk Khak Plajı) bölgesinde, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında. Bu otel Khaolak Mini Golf ile 0,6 mi (1 km) ve Bangnieng Afternoon Market ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x