The Oaks Ranch

South Coast, Mossy Noktası
The Oaks Ranch Genel
The Oaks Ranch Genel
The Oaks Ranch Öne Çıkan Resim
The Oaks Ranch Dış Mekan
The Oaks Ranch Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Oaks Ranch
238 Old Mossy Point Road South Coast, Mossy Noktası

Mossy Noktası bölgesindeki The Oaks Ranch misafirlere okyanus kıyısında, Mossy Noktası ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mogo Hayvanat Bahçesi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel, Narooma Plajı ile aynı bölgededir.

Oaks Ranch Dining, The Oaks Ranch misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Superior
Superior Bungalov
Premium
Premium Oda
Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x