The Nubian in the Mara

Aitong
The Nubian in the Mara Genel
The Nubian in the Mara Genel
The Nubian in the Mara Genel
The Nubian in the Mara Genel
The Nubian in the Mara Genel
Image More +27 fotoğraf
The Nubian in the Mara
No. 4 Olerai Road, Narok Enonkishu Conservancy , Aitong

The Nubian in the Mara misafirlere Masai Mara bölgesinde, milli parkta, Mara River ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Enonkishu Conservancy ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çadır ev Maasai Mara Ulusal Koruma Alanı ile 25 mi (40,2 km) ve Olare Orok Koruma Bölgesi ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çadır evde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Çadır, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x