The Noble Hotel (SG Clean)

Singapur Merkez Bölgesi, Kallang
The Noble Hotel (SG Clean) Genel
The Noble Hotel (SG Clean) Genel
The Noble Hotel (SG Clean) Genel
The Noble Hotel (SG Clean) Öne Çıkan Resim
The Noble Hotel (SG Clean) Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
The Noble Hotel (SG Clean)
407 Jalan Besar Singapur Merkez Bölgesi, Kallang

The Noble Hotel (SG Clean) size Singapur merkezinde, Orchard Road Alışveriş Caddesi ve Marina Bay Sands Casino kumarhanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Universal Studios Singapore™ Tema Parkı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Bugis Street Alışveriş Bölgesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double With View
Deluxe
Deluxe Twin With View
Deluxe
Deluxe Double With Window No View
Deluxe
Deluxe Twin With Window No View
Deluxe
Deluxe Double Large Room No View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x