The Nines

Ayia Napa
The Nines Öne Çıkan Resim
The Nines Dış Mekan
The Nines Dış Mekan
The Nines Yerinde Yemek
The Nines Lobi
Image More +5 fotoğraf
The Nines
Nissi 59 , Ayia Napa

Ayia Napa bölgesindeki The Nines misafirlere alışveriş bölgesinde, Vathia Gonia Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Nissi Plajı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Landa Plajı ile 2,2 km (1,4 mil) ve Mkronissos Plajı ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

The Nines misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 164 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda, Havuz Manzaralı
Room
Executive Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Executive Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Room, Pool and Partial Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x