The Natives Samui

Güney Tayland, Bang Po
The Natives Samui Genel
The Natives Samui Öne Çıkan Resim
The Natives Samui Dış Mekan
The Natives Samui Dış Mekan
The Natives Samui Dış Mekan
Image More +211 fotoğraf
The Natives Samui
3 Moo 5, Bangpor, Maenam Güney Tayland, Bang Po

Koh Samui bölgesindeki The Natives Samui misafirlere deniz kıyısında, Bo Phut Plajı ve Balıkçı Köyü Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan villa Nathon İskelesi ile 8,9 km (5,5 mi) ve Chaweng Plajı ile 14,5 km (9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Teras, Denize Sıfır
Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Veranda, Denize Sıfır
Room
Classic Villa, 2 Yatak Odası, Teras, Denize Sıfır
Room
Exclusive Villa, 2 Yatak Odası, Teras, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x