The Myrtles Plantation

Doğu Louisiana, St. Francisville
The Myrtles Plantation Genel
The Myrtles Plantation Genel
The Myrtles Plantation Öne Çıkan Resim
The Myrtles Plantation Dış Mekan
The Myrtles Plantation Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
The Myrtles Plantation
7747 US-61 Doğu Louisiana, St. Francisville

St. Francisville bölgesindeki The Myrtles Plantation misafirlere kırsal bölgede, Myrtles Plantasyonu ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Rosedown Plantation State Tarihi Bölgesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Baton Rouge River Center ve Tiger Stadyumu ile aynı bölgededir.

The Myrtles Plantation misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe
Kulübe
Ev
Ev
Oda
Oda
Room
Kulübe
Room
Kulübe
Room
Kulübe
Room
Kulübe
Room
Oda
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x