The Mud

Güney Tayland, Ang Thong
The Mud Genel
The Mud Genel
The Mud Genel
The Mud Genel
The Mud Genel
Image More +189 fotoğraf
The Mud
57/1 Moo 5, Bang Por Güney Tayland, Ang Thong

Koh Samui bölgesindeki The Mud misafirlere plaj yakınında, Laem Yai Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bang Por Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chaweng Plajı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Nathon İskelesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Sunset Beach Villa
Room
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı
Room
Family Suite Sea View
Room
Family Suite
Room
Standard Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Villa Beach Front
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Sea View)
Room
Ağaç Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x