The Monkey Room

Batı Endülüs, Marbella
The Monkey Room Genel
The Monkey Room Öne Çıkan Resim
The Monkey Room Kahvaltı
The Monkey Room Kahvaltı
The Monkey Room Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
The Monkey Room
Calle Mesoncillo, 4 Batı Endülüs, Marbella

The Monkey Room misafirlere Marbella merkezinde, Los Naranjos Meydanı ve Ermita del Santo Cristo de Marbella yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Puerto Banus Marina ile 6,7 mi (10,8 km) ve Puerto Banus Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x