The Mirror Danang Hostel

Orta Vietnam, Da Nang
The Mirror Danang Hostel Öne Çıkan Resim
The Mirror Danang Hostel Dış Mekan
The Mirror Danang Hostel İç Mekan
The Mirror Danang Hostel İç Mekan
The Mirror Danang Hostel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Mirror Danang Hostel
166 Cao Xuan Duc Orta Vietnam, Da Nang

The Mirror Danang Hostel misafirlere Da Nang (Da Nang Şehir Merkezi) bölgesinde, My Khe Plajı ve Han River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Dragon Köprüsü ile 3,7 mi (5,9 km) ve Da Nang Körfezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
City Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x