The Metro Hotel

Taypey
The Metro Hotel Genel
The Metro Hotel Genel
The Metro Hotel Öne Çıkan Resim
The Metro Hotel Dış Mekan
The Metro Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
The Metro Hotel
No. 24, Lane 170, Dehui St. , Taypey

The Metro Hotel misafirlere Taypey merkezinde, Xingtian Tapınağı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve TaipeiEYE ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Taipei 101 ile 4,4 mi (7,1 km) ve Yang-ming-shan ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli Tayvan kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 52 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (no parking)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (no parking)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x