The Menjangan by LifestyleRetreats

Lesser Sunda Islands, Pejarakan
The Menjangan by LifestyleRetreats Genel
The Menjangan by LifestyleRetreats Genel
The Menjangan by LifestyleRetreats Genel
The Menjangan by LifestyleRetreats Genel
The Menjangan by LifestyleRetreats Genel
Image More +56 fotoğraf
The Menjangan by LifestyleRetreats
JL. Raya Gilimanuk, Singaraja Km17 Desa Pajarakan Lesser Sunda Islands, Pejarakan

The Menjangan by LifestyleRetreats misafirlere Pejarakan bölgesinde, denize sıfır, Batı Bali Ulusal Parkı ve Makam Jayaprana Hindu Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Banyuwedang Kaplıcaları ile 4,9 mi (7,9 km) ve Pasir Putih ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Bali Tower Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Pejarakan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Plaj Kenarı
Room
Süit
Room
Villa, 3 Yatak Odası (Residence)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x