The Martha Washington Inn And Spa

Güneybatı Virginia, Abingdon
The Martha Washington Inn And Spa Genel
The Martha Washington Inn And Spa Genel
The Martha Washington Inn And Spa Genel
The Martha Washington Inn And Spa Genel
The Martha Washington Inn And Spa Genel
Image More +63 fotoğraf
The Martha Washington Inn And Spa
150 West Main Street Güneybatı Virginia, Abingdon

Abingdon bölgesindeki The Martha Washington Inn And Spa konaklamanızda, Barter Tiyatrosu ve Abingdon Adalet Sarayı yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Star Museum ile 0,3 mi (0,5 km) ve Virginia Creeper Trail Abingdon ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Sisters American Grill restoranı güney mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 63 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken 24 saat açık sağlık kulübü ve kapalı havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x