The Market House

Reading
The Market House Genel
The Market House Genel
The Market House Genel
The Market House Genel
The Market House Genel
Image More +45 fotoğraf
The Market House
1-2 Market Place , Reading

The Market House konaklamanızda Reading merkezinde, Reading Müzesi ve Belediye Sarayı ve Oracle ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Reading Manastırı Harabeleri ile 0,3 km (0,2 mil) ve Thames Path ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Otelin restoranı The Market House misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Reading bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x