The Maritime Hotel

Güneybatı İrlanda, Town Lots
The Maritime Hotel Genel
The Maritime Hotel Genel
The Maritime Hotel Genel
The Maritime Hotel Genel
The Maritime Hotel Genel
Image More +29 fotoğraf
The Maritime Hotel
The Quay Güneybatı İrlanda, Town Lots

The Maritime Hotel misafirlere Bantry bölgesinde, denize sıfır, Wolfe Tone Meydanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bantry Evi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bantry Bay Golf Kulübü ile 1,9 mi (3,1 km) ve Sheep's Head Peninsula ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

110 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x