The Mandrem House

Mandrem
The Mandrem House Öne Çıkan Resim
The Mandrem House Dış Mekan
The Mandrem House Dış Mekan
The Mandrem House İç Mekan
The Mandrem House İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
The Mandrem House
352, Junas Vado, Mandrem, Goa Mandrem, Goa , Mandrem

Bu villa misafirlere Mandrem bölgesinde, plaj yakınında, Mandrem Plajı ve Arambol Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Anjuna Plajı ile 11 mi (17,6 km) ve Baga Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 8 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın var. Misafirler için villada bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

8 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x