The Majestic Manor

Nagpur
The Majestic Manor Genel
The Majestic Manor Genel
The Majestic Manor Öne Çıkan Resim
The Majestic Manor Dış Mekan
The Majestic Manor Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
The Majestic Manor
10 KANNAMWAR NAGAR WARDHA ROAD OPPOSITE SONEGAON POLICE STATION , Nagpur

The Majestic Manor misafirlere Nagpur bölgesinde, havaalanı yakınında, Sonegaon Lake ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede ve Wet N Joy Water Park ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Baidhnath Square ile 4,5 mi (7,2 km) ve Dhamma Chakra Stupa ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 44 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x