The Machrie Hotel & Golf Links

Northern Highlands, Port Ellen
The Machrie Hotel & Golf Links Genel
The Machrie Hotel & Golf Links Genel
The Machrie Hotel & Golf Links Genel
The Machrie Hotel & Golf Links Genel
The Machrie Hotel & Golf Links Genel
Image More +96 fotoğraf
The Machrie Hotel & Golf Links
The Machrie Hotel & Golf LInks Northern Highlands, Port Ellen

Islay Island bölgesindeki The Machrie Hotel & Golf Links, Ardmore Adaları ve Kildalton Chapel ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı otel Laphroaig Damıtımevi ile 9,1 km ve Lagavulin Damıtımevi ile 10,4 km mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Machrie ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

47 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Hava güneşli olduğunda, misafirlerimiz golf oynayabilir veya özel plajda güneşin tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit (Hogan)
Oda
Oda (Islay)
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x