The Lunar Patong

Güney Tayland, Patong
The Lunar Patong Genel
The Lunar Patong Genel
The Lunar Patong Genel
The Lunar Patong Genel
The Lunar Patong Genel
Image More +41 fotoğraf
The Lunar Patong
31/1 Rat-Uthit 200 Pee Road Patong Beach Güney Tayland, Patong

The Lunar Patong misafirlere Patong bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Karon Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Kamala Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin havuz kenarı restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 124 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Lunar Pool Access
Room
Lunar One Bedroom Suite
Room
Deluxe Pool View
Room
Family Executive Room with Balcony
Room
Executive Twin Room with Pool View
Room
Connecting Deluxe Rooms with Balcony
Room
Deluxe Double with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x