The Lot Boutique

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
The Lot Boutique Genel
The Lot Boutique Öne Çıkan Resim
The Lot Boutique Dış Mekan
The Lot Boutique Dış Mekan
The Lot Boutique Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
The Lot Boutique
Avenida Jorge Chavez 400 Miraflores Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Lima (Miraflores) bölgesindeki The Lot Boutique misafirlere Costa Verde ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kennedy Parkı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Larcomar Alışveriş Merkezi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Miraflores Central Parkı ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 100 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit (Suite King Bed)
Room
Süit (Suite Queen Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x