The Loft Seaside Sriracha

Tayland Doğu Sahili, Si Racha
The Loft Seaside Sriracha Genel
The Loft Seaside Sriracha Genel
The Loft Seaside Sriracha Genel
The Loft Seaside Sriracha Öne Çıkan Resim
The Loft Seaside Sriracha Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
The Loft Seaside Sriracha
18 Jermjompol Road Soi Leamket Tayland Doğu Sahili, Si Racha

The Loft Seaside Sriracha misafirlere Si Racha bölgesinde, plaj yakınında, Surasak Montri Kamu Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Robinson Sriracha Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bangsaen Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Khao Kheow Açık Hayvanat Bahçesi ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Loft Corner restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Room
Room
Premier Studio
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x