The Loft Panwa Resort

Puket Adası, Wichit
The Loft Panwa Resort Öne Çıkan Resim
The Loft Panwa Resort Dış Mekan
The Loft Panwa Resort İç Mekan
The Loft Panwa Resort İç Mekan
The Loft Panwa Resort İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
The Loft Panwa Resort
13/36 Moo. 8, Soi Naakkarart Sakdidet Road, Vichit Puket Adası, Wichit

The Loft Panwa Resort konaklamanızda Wichit bölgesinde, Phuket Akvaryumu ile 2,2 km (1,4 mi) ve King Power Alışveriş Merkezi ile 11,3 km (7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Chalong Tapınağı ile 14,6 km (9,1 mil) ve Tian Tan Buddha bronz Buda heykeli ile 18,7 km (11,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Garden View
Room
Standard Pool View
Room
Standard Oda
Room
Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x