The Lodges at Kilkea Castle

Leinster, Kilkea
The Lodges at Kilkea Castle Genel
The Lodges at Kilkea Castle Genel
The Lodges at Kilkea Castle Genel
The Lodges at Kilkea Castle Genel
The Lodges at Kilkea Castle Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
The Lodges at Kilkea Castle
Kilkea Leinster, Kilkea

The Lodges at Kilkea Castle konaklamanızda Kilkea bölgesinde, Oak Park Forest Park ile 13,7 km (8,5 mi) ve Carlow Golf Kulübü ile 13,8 km (8,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Delta Sensory Gardens ile 14,3 km ve Çağdaş Sanat Görsel Merkezi ve George Bernard Shaw Tiyatrosu ile 14,8 km mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Hermione's ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (in The Lodges at Kilkea Castle )
Room
Three Bedroom Self Catering Lodge
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x