The Lodge Mallorca

Mallorca Interior, Sa Pobla
The Lodge Mallorca Öne Çıkan Resim
The Lodge Mallorca Dış Mekan
The Lodge Mallorca Dış Mekan
The Lodge Mallorca Yerinde Yemek
The Lodge Mallorca Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
The Lodge Mallorca
Gayeta Gran Finca Sa Pobla Mallorca Interior, Sa Pobla

The Lodge Mallorca misafirlere Sa Pobla bölgesinde, plaj yakınında, Playa de Muro ve Museu de Sa Jugueta Antiga Oyuncak Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Alcudia Beach ile 8,2 mi (13,2 km) ve Alcudia Limanı ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Restaurant Singular yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Vadi Manzaralı
Süit,
Süit, Havuz Kullanımı
Premium
Premium Süit, Vadi Manzaralı
Exclusive
Exclusive Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Superior
Superior Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x